emmanuel de Roo

(Freelance) Web ontwikkelaar te Zedelgem, bij Brugge,
gespecialiseerd in websites die zich onderscheiden van de menigte.

Webdesign

U krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Wij bieden het juiste ontwerp voor uw online aanwezigheid zodat u zich kan onderscheiden en uw boodschap niet verloren gaat in de menigte. Daarnaast testen we het ontwerp op de gebruikerservaring zodat uw visuele pareltje ook optimaal functionneert.

Web Ontwikkeling

We gaan vloeiend om met hedendaagse technologieën, zoals Apache, MySQL, PHP, SASS / CSS3, JavaScript, Ajax of HTML5. Drupal® is ons favoriete platform om websites te bouwen, maar we gaan net zo goed om met Wordpress® om uw boodschap op een efficiënte manier naar de online wereld te brengen.

Responsive Webdesign

Internet is tegenwoordig (bijna) overal en je weet nooit op welk apparaat een gebruiker uw website gaat bekijken. Een smart-phone heeft nu eenmaal een kleiner scherm en wordt anders gebruikt dan een breedbeeld desktop-computer. Maar maak u geen zorgen! We zorgen ervoor dat uw website schittert in al zijn glorie, ongeacht het toestel waarop uw site wordt bekeken.

Drupal Expertise

Het robuuste Content Management Framework Drupal® wordt ontwikkeld en verbeterd door een toegewijde gemeenschap over gans de wereld. Drupal kan worden gebruikt als een back-end systeem voor zowat alle doeleinden, variërend van bedrijfswebsites, blogs, non-profit organisaties en e-commerce toepassingen.

Consulting

Je hebt een idee, product of dienst, maar geen idee hoe het te presenteren op het web? Contacteer ons, we maken u graag wegwijs op het net! We helpen u het juiste concept te bepalen of bekijken hoe we uw huidige website kunnen optimaliseren. Het is onze taak om steeds up-to-date te blijven van wat er gebeurt op het web en we delen graag deze inzichten met u?

Hosting & E-mail

Uw website moet gehost worden en daar zorgen wij voor. Uw website krijgt een veilig onderkomen en er wordt dagelijks een backup gemaakt.
Ook voor uw e-mail oplossingen kan u bij ons terecht.

+32 476 296 097
Snellegemsestraat 142
B-8210 Zedelgem